Maling af døre og vinduer

Maling af døre, vinduer og udendørs træværk

​Hos MidtVest Malerfirma ApS tilbyder vi maling af døre, vinduer, karme og udendørs træværk i og omkring Ringkøbing. Med base i Hvide Sande og Ulfborg kører vi ud og udfører forskelligt malerarbejde.

Kvalitetsbevidst maling af døre og vinduer

​For at opnå det flotteste resultat, bør du vælge en professionel og faguddannet maler til at stå for malingen af dine døre og vinduer. Vi sikrer dig en både stilfuld og holdbar maling af døre og vinduer, som du kan nyde synet af i mange år fremover.

Et af nøgleordene i vores arbejde er kvalitet. Dette skinner igennem i alle dele af vores arbejde – både før, under og efter dørene er malet. Det gælder både service, materialevalg og udførelse.

Professionel maling af døre

​Før vi påbegynder vores arbejde, sørger vi naturligvis for at sætte os grundigt ind i opgaven. Vi vurderer blandt andet, hvorvidt der er brug for træbeskyttelse, maling eller måske ligefrem en forarbejdning af træet. Er der eksempelvis råd i karmen, kan der være behov for at udbedre skaden, førend vi maler.

​Har du spørgsmål eller ønsker mere information så kontakt os allerede i dag på telefon 40 20 87 17.

Maling af vinduer​

​Maling af vinduer er ikke altid en nem opgave. Det kræver den rette behandling og maling, og det kan derfor ofte være en god idé at få en professionel til at stå for en maling af dine vinduer.

Hos MidtVest Malerfirma ApS i Hvide Sande og Ulfborg, nær Ringkøbing, står vi klar til tage hånd om dine vinduer.

Istandsættelse af vinduer

​Vi maler vinduer og har især erfaring inden for istandsættelse af vinduer. Ved maling af vinduer – i forbindelse med en istandsættelse – håndterer vi blandt andet følgende opgaver:

  •     ​Fjernelse af løs maling og kit
  •     Mætning af sugende træ
  •     Kitning af revner i træ og evt. revnet kit
  •     Reparation af kitfalse (overgangen mellem ramme og glas)
  •     Maling af 2 omgange​

​Kontakt os for maling af vinduer og døre

​Ønsker du at gøre brug af vores ekspertise, eller søger du et uforpligtende tilbud på en opgave vedrørende vinduesmaling i omegnen af Ringkøbing, så er du kommet til det rette malerfirma. Vi står klar til at gribe malerpenslen og give dine vinduer nyt liv.

Ring til os allerede i dag på telefon 40 20 87 17, skriv en mail til post@midtvestmaler.dk eller benyt dig af vores kontaktformular her på siden.​

Se vores anmeldelser på
anmeld-håndværker.dk

Hvor bor vi?

Holmegade 17
6990 Ulfborg
Parallelvej 322
6960 Hvide Sande

Kontaktoplysninger

Vi er medlem af Danske Malermestre